Sitten Puskarčíková söpö taisteli haastattelu Englanti

Sensaatiomainen kolmanneksi maailmancupin harjoittamisesta kilpailussa Pokljuce todella yllättynyt ja hyvin Tsekin hiihtäjä Eve Puskarčíková. Vaikka hänen haastattelu Englanti virallisilla verkkosivuilla IBU joskus hieman hillitty, hänen sanoja ja ilmaisua, oli selvää, että ympäristön kannalta huomattavasti käytetty. Päällisin puolin se, tietenkin, hän soitti hymy, joka korvasi ilon kyyneliä maalissa jälkeen elämää tuloksen henkilökohtaisessa kilpailussa.

“Olen erittäin tyytyväinen. Minulle tämä ihana hetki. En tiedä mitä sanoa. Kun sain tänään, vaikka en koskaan haaveillut, että voisin olla lavalla “, hän kuvaili tunteitaan.

Hän alkoi kahdeksannen osiot ja vaikka alun epäröinnin yhdellä ammunta ajoi fantastinen esitys.

“Ensimmäinen ampuminen oli vaikeaa, koska ampuminen oli vielä paljon ihmisiä. Mutta sen jälkeen ensin tapahtui minulle kaikki oli pudonnut ja seuraavaan kohteeseen Betsafe (mielipide vedonlyönti) menin selvä pää “, hän palasi alkuperäiseen osittaisen epäonnistumisen.

Hänen jälkeensä vaikka lyhyesti tippui kymmenen, jossa kuitenkin nopeasti alkoi palata ja pudisti rankingissa. Kumpikaan tavoitteista jo kulunut, ja hän oli hämmästynyt siitä, että kun viimeinen irtautuminen ampuma ennen häntä oli johtava saksalainen Dahlmeierová.

“Kun ampuminen olin neljäs (pitkä etsii oikea sana Englanti) … yllättynyt Nordicbet (lukea vedonlyönti), että olen toista”, hän sanoi.

Ennen määräyksen valtasi hänen edelleen Fink Mäkäräinenová paikkaa, mutta voimakkaasti kalvava Ranskan Dorinové Habertové piristyi.

“Kolmas sija? Amazing. En tiedä mitä sanoa. On mukavaa olla lavalle ensimmäistä kertaa. Toivottavasti tämä on ensimmäinen monista tapauksista, “hymyillen.

Hänen ajatuksensa ovat luonnollisesti myös suunnattu koti rodun Betsson (mielipide vedonlyönti) Nove Mesto Määrin. “Kotona on valtava motivaatio. Uuteen kaupunkiin Olen innolla. Siellä tulee olemaan suuri ilmapiiri, paljon faneja ja hyvä lumi. Ehkä se kääntyy paras “, hän halusi.