September 17, 2000, fremtidige fem ganger vinner

September 17, 2000, fremtidige fem ganger vinner av Golden ballen har krysset terskelen til “La Masia”. På den tiden, scrawny gutt fra Rosario var kun tretten.

I februar 2001, Messi spilte sin første kamp for Barcelona (Infantil B) og scoret et mål, men det andre spillet fikk meg til å tenke hans foreldre om å bo i den katalanske hovedstaden. Allerede i det andre minutt av kampen med “Ebre Escola”, den Argentinske vanskelig felles brøt fibula av venstre ben. Absolutt ledelse av “Barcelona”, i en hemmelig kontrakt lovende til å betale for behandling Leo (dyre injeksjoner av vekst hormon) og til å finne arbeid for hans far, forestilt begynnelsen av karrieren til den unge talent litt annerledes. Men Messi var ikke kommer til å gi opp.

I mindre enn tre år, den Argentinske spiss hoppet laget flere aldre, og tidligere trener av den katalanske laget, Frank Rijkaard la ham gjøre sin debut for førstelaget. Det er viktig for Messi arrangement ble avholdt på 16, November 2003 i en vennskapskamp med Porto, som på den tiden var ledet av Jose Mourinho.

Merkelig, Messi først debuterte for førstelaget og da offisielt sluttet seg til “Barcelona B”. Det skjedde i samme sesong, 11. Mars 2004, i kampen mot “Barcelona”. Trente den andre team re Gratacos så at Lionel har lagt sterkt til den fysiske tilstanden og ga ham plass. Før det første spillet, formante han den Argentinske:

“…Ikke fortvil. Spille som på trening. Hvis noe går galt – ikke få panikk; i neste kamp igjen du vil spille. Så igjen. Men etter den fjerde mislyktes spillet, jeg sender deg tilbake til de unge!…”

Messi var nær ved å mislykkes, men i sin fjerde kamp, mot “Girona”, scoret og ble beste på feltet.

16 oktober 2004, Messi har spilt sin første kamp i den spanske Ligaen. Debuten falt akkurat på katalansk Derby med Espanyol. Den Argentinske med et latterlig antall “30” på baksiden åtte minutter før kampslutt skiftet Dekk. Leo har spilt-posisjon på høyre ving og vil ikke en del med denne rollen for fem år.

Første mål for Barcelona og Messi scoret mai 1, 2005. I hjemmet match eksempler på “Blaugrana” slå av i Segundu “Albacete” – 2:0. Den Argentinske spissen kom på banen i 87th liten, skifte Samuel Eto ‘ o. Etter en revolusjon av den andre hånden hans navn er allerede på resultattavlen opplyst camp Nou. Messi hjalp en annen magiker – Ronaldinho.

I August Barcelona, igjen for å hevde seg selv, han deltok for trophy Joan Gamper. Invitert gjest – “Juventus”. Forresten, å gjøre slik at Katalanerne ikke kunne – 2:2 og i straffen serien var sterkere enn Juve, men det handler ikke om det. Det er i dette spillet Messi egentlig laget for å snakke om meg selv: 18-år gammel gutt kjørte særlig alder forsvar for Juventus. Thuram, Cannavaro, Zambrotta, Vieira – de alle husker navnet Messi.

Anbefal side: kampanjer og selskapet – gjennomgang og casino bonus og den siste siden i vår sponsor