Olympique Lyon – AS Nancy-Lorraine

Prošli tjedan je završio katastrofalno za Lyon direktno, njegov ugled je pokucao na zemlju samo nekoliko trenutaka. I da, dok jedno oko škiljeći na mogućnost da bi mogao napasti na vodećim triom. Slijeganje pogotovo nakon što je propustio derbi Rhonealpin ne protiv pojavnosti poboljšanu Nancy nikada nije lako.

Prisjetimo se ukratko što Olympique značilo da traje tri poraza. Ispadanje na domaćem finalu kupa, gubitak sigurnošću četvrtoj poziciji u Ligue 1 veliki nadrkano navijačima nakon neuspjeha u Derby St. Etienne, to je osnovni popis događaja koji su okruživali Les Gones tijekom proteklih devet igračkih dana.

Jasno je da nema potrebe za panikom, a tu je, naravno, Lyon je ove godine čak i gori. No, to je sada sedam puta prvak Francuska pod velikim pritiskom. “Iako smo u krizi nakon tri poraza, ali u prošlosti smo pronašli način da se iz teškoća”, rekao je trener Bruno Genesio. “Uvijek je teško izgubiti, a još teže u derbiju”.

Kao da je domaća strateg nije mali problem u odabiru optimalnog set. Oh, i kad ne uspije u snimanju svog najboljeg napadača Alexandru Lacazettemu, to je uvijek u nekoj mjeri nešto neprijatno. “St. Etienne je u dobrom raspoloženju. Mi sigurno su zaboravili vrijednosti koje se vežu za derbi. Protivnik ne obrnuto”, Genesio bio tužan nakon posljednje utrke.

Već je nekoliko puta kao da je OL dodatak psihički loše rukovanje i ovaj put protiv St. Etienne na određeno vrijeme je došlo za ništa od isključenih Rachid Ghezzal i Corentin Tolissa koji će biti nedostaje u trenutnom dvoboju. Ranjen ostaje branitelj Mouctar Diakhaby i neće biti dostupni nakon Afričkog kupa nacija, niti o Nicolas N’koulou.

Gotovo Unibet minimalni koeficijenti cijela jesen Nancy zaglavi u niži rang vodama. Možda je jednostavno igrao ulogu početnik koji na najvišoj konkurenciji još uvijek koristi Bet365 kasino za dobivanje, ali od petnaestog kruga crvenih zidova već Zatvaranje. Posljednji put se poraženi zahvaljujući velikoj učinkovitosti Nantes i dostigao trenutni maksimum, dakle, na jedanaestom mjestu.

Nije da gosti s točkama od Parc Olympique Lyonnais nekako stvarno broje, ali zašto bi u konačnici ne čudi? Sigurno ću propustiti Vincent Muratori, protjeran uređaj s prošlom kolu. “Mi smo spremni držati. Bet365 minimalni koeficijenti Ako uspijemo, mi ćemo slaviti uz šampanjac i pivo.


Moramo biti spremni pogotovo mentalno” opominjao trener Pablo Correa.