Middlesbrough FC – West Bromwich Albion 1:1

Az egyik, hogy a mérkőzések kedden este felajánlotta a Premier League, szintén egy csata között kiesés fenyegette Middlesbrough és WBA jól játszik. Papír feltételezések megerősítették már a hatodik percben, amikor ő vezette West Brom a vezetést. Rendezett Darren Fletcher, aki megkapta a labdát, hogy James Morrison, és egy pontos lövés a széle a doboz Valdes sikerült legyőzni. Albion vezetett 1: 0.

A tizenharmadik perc játékosok házigazdák, hogy egy második cél, amikor Bruntova lövés csak hiányzott a bet365 keresztléc szerzett Middlesbrough kapus. Három perccel később azonban a WBA teljesen különböző aggályok – miután a rossz a Álvaro Negredo, aki játszott a lime, a játékvezető fújt a sípjába, és megalkuvás nélkül rámutatott, hogy a büntetés. A végrehajtás E szabvány helyzet állt egyedül a spanyol csatár szabálytalankodott és küldte a labdát balra kapufa Foster kapujába. Angol kapus a szolgáltatás WBA megválasztott rúd van, így volt kötve 1: 1.

A negyvenedik perc eltérített egy játékos ad otthont a léggömb, amely berepült a rangadó WBA központok és kicsi, így adtak puli hátba öngól, de a kapus Foster kiemelkedett műtéttel és hűvös, és tartsa a találati pont 1: 1. Tizenhat perccel később, akkor lehet menni előre, csak a játékosok West Brom, de végül Rondónova a kapufát találta el.

További cél a második felében, és mindkét csapat kínálnak, így elváltak békés és átveszi a lényeg. A mérkőzés volt még a lövések célt, amely Middlesbrough nyert 6: 5.

read more: bonusz-online.com