Lille OSC – SC Bastia

Lille spelare gör fortfarande ganska dålig. De har inga resultat eller inte spela attraktiv fotboll. Alla beslag i år klättrade bara två nykomlingar Dijon och Nancy, paradoxalt nog uhrála punkt på marken trevlig manager, allt annat är inte markerad som ett nederlag. Bastia är inte en helhet som ofta vann. Och han skulle behöva så snabbt som möjligt för att rätta till de sista två bakslag.

Dessa två klubbar är åtskilda av en lång väg, är luft drygt tusen kilometer. Så att gästerna verkligen inte förvänta sig alls trevlig resa. I Lille Korsičanům sist vi lyckades vinna i december 1994, sedan dess har lyckats hålla upp oavgjort. På nuvarande stadium motståndare inte är undantagna, kan de ha en långvarig rad Energybet smickrande slutligen stoppas.

LOSC har praktiskt taget varje säsong Cup ambitioner, men det har helt enkelt tänka dina mål. Efter förra nederlag på land Guingamp från nedflyttning zonen inte gratis. “Vi var för blyg”, kommenterade matchen i Bretagne tränare Frédéric Antonetti. “Paradoxalt nog vi samlat i mål vaknade. Men vi var redan kunna göra mål,” sade han.

Les Dogues fortsätter att lida stor affär. Fortfarande saknas försvarare Marko Basa, mittfältaren Marcos Lopes och framåt Ryan Mendes med Junior Tallo. Dessa nytillkomna Mounir Obbadi, Bauthéac Eric och Nicolas De Preville. “Jag tror inte att vi är avskurna från alla andra, men det är sant att Energybet bonus tabellen inte agerar framåt” inser Antonetti.

Besöks tränare Francois Ciccolini kan vara den sista matchen mot Angers alls nöjd. Hans lag föll 1: 2 “Det var vår sämsta prestanda på defensiven” sinnade. “Vi var medioker. Jag tror inte med det hade något att göra föreställande paus. Det är aldrig trevligt att förlora hemma. För att få sin sida tillbaka på fläktarna, måste vi alltid vara hundra procent redo.”

Gäster efter suspendering tillbaka Florian Marange och Mehdi Mostefa dock fortfarande vykartovaný Enzo Crivelli, som är närvarande med tre grindar vstřelenými bästa Suter lag. Resten av hans lagkamrater, som befann sig i något spel någonsin drabbat, gjorde den här säsongen bara en gång. På sjukavdelningen i övrigt är Abdelhamid El Kaoutari och Alexander Djiku.

read more:  xbookmakere.com/energybet