Leicester City – Chelsea FC

Kada su Kinezi odlučili za mnogo novca kako bi spasili Chelsea Oscara, priznati ljubitelje blues, možda čak i sa zahvalnošću. No, kada pretjerano bogate ekipe iz azijskog kontinenta usmjeren na jednog od najboljih igrača u tekućoj sezoni Premier League Diego Costa, to je sve ozbiljno. Pogotovo kada privremeni kralj strijelaca zbog ozljede leđa sumnjive ispriča svoje putovanje u Leicesteru …

Realnost je da je naturalizirani Španjolac stvarno posljednja tri dana i nije praksa dobre odnose sa Antonio Conte bilježi vrlo prijateljski snimke s klupe tijekom FA kupa utakmicu. Sada neslaganje s trenerom, rekao Bet365 depozita je, međutim, trebala Bet-at-home najboljih bonus izazvati Costovu odsutnost na terenu aktualnog prvaka. Rozklíčuje Situacija je, međutim, sve do druge polovice siječnja, dok je miješanje dvaju najnovijih prvaka će znati rezultat večeras.

Na početku, a zatim nudi da biste riješili probleme u trenutku napada, gdje logično se pojaviti Costa. A očito je i Eden Hazard u ulozi lažnog devet, gdje je ove godine nastupio je protiv Bournemouth. Michy Batshuayi drugi izbor za post Conte napadač, u stvari, ne uživaju previše uslugu s talijanskim trenerom.

On ima King Power stadion jasan zadatak – da se ponovno pokrenuti pobjednički niz, što je ujedno i treći put donio nagradu za najboljeg menadžera u mjesecu. Kako je mogao ne, nakon svega Chelsea u prosincu osvojila svih šest Unibet prenose uživo utakmica, a završio pobjednički niz na broju 13. okrunjen jer u posljednjem kolu podlegao izvan Tottenham.

Ipak, Chelsea u Premier ligi s prekrasnim pet koševa. Osim toga, raspoloženje podiže Blues u tom FA kupa protiv Peterborough, koji je zahvatio 4: 1. Više pozitivan izlaz iz utakmice kupa nosi najbliži rival lider liga – Leicester. Za promjenu branitelj naslova osvojio na terenu jake Everton 2: 1.

Ipak, Leicester spava sve apsolutno najbolji. U ligi Lisice su do šesnaest sa samo pet bodova prednosti nad klize tračnice. Trenutno je prikupio 28 bodova manje od Chelsea. Prije dvanaest mjeseci, dok je istim valjani protivnika po 17 bodova. Kako se vremena mogu brzo promijeniti …

U bolje dane, međutim, odlučno oluje. Prije nego što je utakmica s Everton Leicester dvaput je zadržao čist list u ligi, koji je uspio posljednji put u travnju prošle godine, a štedi pětizápasové niz pobjeda, u kojoj je na kraju ga uklopiti u ulogu jasnog favorita za osvajanje naslova.