Igår var jag går i riktning mot att “Öppna Arenan”

Erfarna fans av “Spartacus” kom ihåg obekväma “loket” Yngve Semin: i rött-vitt-mästerskapet i år, palm Pavlovitj ofta njuta stryk av “populära” röda kinder.

Och om du tror att nedgången av den “Gyllene” era av Romantseva i “Spartak” har inte haft problem med den sammansättning och organisation av spelet, du är tyvärr fel. Så djup som under den söta översyn Victor Gusev nedsänkt i 2 000: e år, i syfte att bedöma den fruktansvärda kaos i Spartak försvar. Dessa underbara namn som jag minns att jag bara “kött”, Wikipedia. Eftersom sly Semin har alltid varit nästan den bästa möjligheten att påverka den ömma fläckar av “Spartak” även när den bittra grannar i slutet av säsongen blev Mästare i Ryssland.

Igår var jag går i riktning mot att “Öppna Arena”, där vi så småningom strömmade över 40 tusen människor, som arrangeras i tuszyn publik, en kåk utan Regina, och mitt huvud snurrar olika tankar, men en av dem stannade jag och fast i minnet: i dag Massimo Carrera i en riktig professionell in – inte för att bli av med kraftfulla motiverande kostnad i omklädningsrummet, eftersom situationen har tvingat den italienska lugnt att tänka och att leta efter ett alternativ till de viktigaste spelarna i föregående omgång, pensionerad på grund av avstängning. Vissa känslor kan man inte äta.

Diskvalificering Eschenko och Fernando, som det verkade, var ett naturligt sätt att röra upp en härdad tränare för “Loket” – master av slöseri med salt i fotboll sår motståndare på de uppenbara pre-game installation: riva där det faller. Jag har en känsla av att allt borta lag endast de starka Vitali Denisov som det ska har tagit uppgiften, och Mauricio, nykomling “Spartacus”, utan backup mittbackar (bocchetti tog en dubbel bonus för sig själva och för killen) hade en tuff tid på den högra flanken. Kom huvudsakliga målet hot Rebrov. Men när han försökte Denisov framåt, och i hans ansvarsområde i den 25: e minuten var det effektivt brand namn Quincy av Promesa, finder hjälper pass ivelina Popova.

“…– Vitaly Denisov spelas i Qatar och Uzbekistan i värmen, färskhet är fortfarande inte tillräckligt, Yuriy Semin pratade om de klimatiska och fysikaliska orsaker till att släppa in ett mål. …”

På den motsatta kanten av fältet “Loco” t-shirt av osynlighet sprang mannen som helt försvunnit från gräsmattan på halvtid. “Byte av målvakt är på grund av ökad aktivitet Kombarov” utfärdas efter spelet, Semin. En unik episod i historien om rysk fotboll, Dmitri Kombarov sätta honom på bänken, inte mig själv, och någon från motståndarna.

Och i avsaknad av Fernando besökarna har använt alla – Miranchuk i mitten av fältet uppförde sig mycket blygsamt och principlöst. Pavlovitj, som tidigare frustrerad av saknad Samedovym, i stället för hål i ryska landslaget har släppt defensiva mittfältet Michalik. Konstigt beslut påminde mig om skolpojke, som behöver vinna är ointaglig klasskamrat, och pojken väljer blyg och mycket säker metod för att ta itu – kastar flickan omslag från den sista raden, även om vi kunde komma närmare och fräckt att dra hårfläta. Semin och fisk huvuden, och “braxen” svar på rädsla, och detta är oacceptabelt.

I den andra hälften Lokomotiv var upplyst, men jag pratar inte om flyktiga och tillfälliga återhämtningen i järnvägssektorn är röd-gröna fans bröt ut i ett enda pyrotekniska extas. De är tillåtna att fira gäst pallen för en nominell avgift på 300 rubel i stället lägga tusentals tillsammans drog de pengar som sparas i butik av fyrverkerier, så det gjorde ljusare än de som kom för att stödja. Team Semin försökte att träffa fans, en liten stapla på “Spartacus”, och sedan döma Nikolaev visslade tre gånger. Gardin.

Inte hittat Semin sätt att sätta press på utsatta punkter på hem sidan som han praktiserade en gång, i det avlägsna 2000. Och Carrera har visat att en församling team plast, kontrollerat och effektivt under den period av avstängningar eller skador, och denna innehåller hela essensen av hårt coaching att göra rival har mycket goda kunskaper i ett främmande ont under matchen kunde inte slå över.

Vi rekommenderar också: http://xspelbolag.com