I går var jeg på vei i retning “Åpne Arena”

Erfarne fans av “Spartacus” husk ubehagelig “lokomotiv” Yury Semin: i rødt-hvitt-mesterskapet år, palm Pavlovich ofte få banket av “populære” crimson kinn.

Og hvis du tror at fallet av det “Gylne” æra av Romantseva i “Fratria” har ikke opplevd problemer med den sammensetning og organisering av spillet, du er dessverre feil. Så dypt at under den søte gjennomgang Victor Gusev midt i 2000. år, for å vurdere forferdelig kaos i Fratria forsvar. Disse fantastiske navn som jeg husker bare “kjøtt”, Wikipedia. Fordi sly Semin har alltid vært nesten den beste muligheten til å påvirke såre flekker av “Fratria” selv når den bitre naboer på slutten av sesongen ble Vinnere av Russland.

I går var jeg på vei i retning “Åpne Arena”, hvor vi gradvis strømmet over 40 tusen mennesker, arrangert i tuszyn publikum, et fullt hus uten Regina, og hodet mitt er spinning forskjellige tanker, men en av dem jeg stoppet og fast i minnet: i dag Massimo Carrera i for en ekte profesjonell sjekk – ikke for å bli kvitt kraftig (Betsson) motiverende kostnad i garderoben, fordi situasjonen har forpliktet den italienske ro til å tenke og til å se etter et alternativ til de viktigste aktørene i forrige runde, pensjonert på grunn av suspensjon. Noen følelser kan ikke spise.

Diskvalifikasjon Eschenko og Fernando, virket det som om det var en naturlig måte å ta opp en herdet trener “Lokomotiv” – master av svinn av salt i fotball sår motstandere på de åpenbare pre-spillet installasjon: tåre der det faller. Jeg har følelsen av at alle unna lagene bare den sterke Vitali Han som den burde ha absorbert oppgaven, og Mauricio, nykommeren “Spartacus”, uten backup midtstoppere (bocchetti fikk en dobbel bonus – for seg selv og for guy) hadde en tøff tid på høyre flanke. Kom hovedmål trussel Rebrov. Men da han prøvde Han fremover, og i hans ansvarsområde i det 25. minutt var det effektiv brann navn Quincy av Promesa, finder hjelper passere ivelina Popova.

“…– Vitaly Han spilte i Qatar og Usbekistan i varmen, friskheten er fortsatt ikke nok, Jurij Semin snakket om de klimatiske og fysiske grunner for å innrømme et mål. …”

På motsatt kant av feltet “Loco”-t-skjorte av usynlighet kjørte mannen som helt forsvunnet fra plenen i pausen. “Utskifting av keeper er på grunn av økt aktivitet Kombarov” utstedt etter kampen, Semin. En unik episode i historien av russisk fotball, Dmitrij Kombarov sette ham på benken, ikke meg selv, og noen fra motstanderne.

Og i fravær av Fernando de besøkende har brukt alle – Miranchuk i midten av feltet oppførte seg svært beskjedent, og unprincipled. Pavlovich, tidligere frustrert av manglende Samedovym, i stedet for (Betsson bonus) halfback av russiske landslaget har utgitt defensiv midtbane Michalik. Merkelig avgjørelse minnet meg om skolegutt, som trenger å vinne er uinntagelig klassekamerat, og gutten velger sjenert og svært sikker metode for å takle kaster jente wrappers fra forrige rad, selv om vi kan komme nærmere og brazenly å trekke musefletter. Semin og fisk hoder, og “bream” i respons til frykt, og dette er uakseptabelt.

I andre halvdel Lokomotiv var tent, men jeg snakker ikke om flyktig og sporadisk oppgang i jernbane sektoren er rød-grønn fans brøt ut i en enkelt pyrotekniske ecstasy. De får lov til å feire gjest pallen for en nominell avgift på 300 rubler i stedet setter tusenvis sammen trakk penger spart i butikken av fyrverkeri, slik at laget lysere (Betsson) enn de som kom for å støtte. Team Semin prøvde å møte fansen, litt hoper seg på “Spartacus”, og deretter som dommer i Nikolaev ulte tre ganger. Teppet.

Ikke funnet Semin måter å legge press på sårbare punkter av hjemmelaget som han trente en gang i fjern 2000. Og Carrera har vist at en menighet lag plast, kontrollert og effektiv i løpet av suspensjoner eller skader, og denne inneholder hele essensen av hardt coaching for å gjøre rival har god kjennskap til fremmed sår, under kampen ikke kunne velte.