generație în Anglia, cred că unul dintre cele mai bune în noul secol

generație în Anglia, cred că unul dintre cele mai bune în noul secol. În urmă cu doi ani baieti 97-98 anilor de naștere a câștigat campionatul european U-17, iar apoi alternativ s-au afirmat în adultă fotbal. Patrick Roberts a fost liderul acelei echipe. Despre 19 del bosque deja de doi ani spune de fotbal din marea britanie. Superb driblingul, atât de rar găsit pe insule, viteză, efectuarea de calificare – Roberts este considerat a fi, probabil, cel mai bun bulevardul Anglia în generația sa. Izzy Brown, Dominic , Ryan – Roberts eclipsat toate.

Patrick Roberts s-a născut în Kingston-upon-, una dintre cele mai slab populate londra boro. În cadrul academiei locale “Wimbledon” cu bucurie de promițător pentru băieți mici, dar deja de la 13 ani, el s-a mutat în “Fulham”. Patru ani mai târziu, în miniatură mijlocașul a debutat în echipă și toată Anglia non-standard și îndrăzneț . În același 2014 el s-a învrednicit de o comandă rapidă, una dintre speranțele națiunii, aducînd echipa spre victorie la Campionatul European U17.

Punctele forte

Patrick Roberts – una dintre cele mai bune în fotbal de tineret. El superb trase cu mingea – atât de mult încât, chiar nu cred că era englez. El este foarte rapid picioarele, capabile pariuri sportive Favbet (mai mult) și pariuri sportive Netbet (bonus pentru noii jucători) capul defender orice nivel de – a dovedit pe jucători de la Barcelona”, nu pentru 19 ani de minune. Tocmai de inginerie a facut una dintre cele mai promițătoare talente noi de limba engleză generație: debutul pentru “Fulham” la varsta de 17 ani, acesta s-a impresionante cât pentru abuzuri prin defensiva adversă.

Excelent de pornire viteza face Roberts și mai eficient . De 19 ani, englezul păstrează excelent ritmul atunci când se lucrează cu mingea, în timp schimbă vitezele și este capabil de o viteză mare de a schimba direcția de mișcare. Ține acumulat cursul Roberts este foarte dificil.

Dar Roberts – nu este normal scăzut , care de tineret de fotbal poate cu o duzină, și chiar mai mult. Englezul are o cultura pasa, practic, toate de transfer ajung la destinatar. Iar cruci de pe extremă, aproape întotdeauna, sunt o amenințare.
Un material despre am început să gătească un an în urmă. Apoi, am vrut să ducă o lovitură lui slabe. Dar de atunci, tânărul englez minunat lucrat peste această componentă. Roberts vizibil progresat de atunci și de acum, este un jucător periculos, nu numai în . În primele 11 meciuri pentru “Celtic” mijlocașul a marcat șase goluri, cele mai multe dintre ele – superbe de executare focuri de armă. Puterea de impact nu este impresionant, dar, de precizie și tehnica de execuție – la nivel.