FC Crotone – SSC Neapol 1:2

Наполи най-накрая успя да се трите точки от мача срещу Кротоне, въпреки че за нея това не беше лесно. С гол за 1: 0 за Partenopeo остава след една глупава реакция за да се изключи фал Маноло Габиадини и Неапол трябваше да завърши мача шортхендед. Целта на Кротоне, но вече беше твърде късно.

Наполи имаше друга, показват, че можете да се справи с противниците, които нямат Milika стрелецът. Досега тя не се справя толкова добре, но този следобед се срещна с нередовни Кротоне. Тази анти Partenopea изпратено минута Тонева, Palladin, Crisetiga, Ferrari и Роси с вратаря Cordazem. Гостите пристигнаха в доста силна линия-горе, за да играе от началото и имаха младеж Амаду Диавара. Аз имам шанса отново Маноло Габиадини, който многократно е доказала огромно желание да се докаже.

Неапол от началото избран приспивателни тактика и топката беше постоянно имаха. Crotone Въпреки, че не прогнози за днес трябва да решим почти всички проблеми в защита, но почти ударите на балона. Което е доста изтощителна. Само след десет минути е първият, който изгори Марек Хамшик, но снаряд му той не седна. Движещата сила на събитията неаполитански стана твърде Маноло Габиадини, който иска да построи върху целта на европейска конкуренция. Почти той го направи през 16-та минута, когато Gabbiadiniho удар хванат болезнено вратар Cordaz!

Нито един, но той не се намеси след две минути по-късно, когато Дрис Мертенс линии бита в кутията и не е балон, въпреки усилията на защитниците Кротоне дойдоха да свободното Хосе Мария Кайехон. Опитен испански нападател не е имал много проблеми и прати топката в портата – 1: 0 за Partenopea.

Мачът в крайна сметка Gabbiadinimu твърде не работи. Той бе фаулиран след тридесет минути, а земята се запазва и гневни противници брутално изритан. За това той съдии без колебание даде червен картон, за да имат млад италианец в съблекалнята с течение на времето им поведение мислене. Но ако Кротоне се надява да използва своето числено превъзходство, че е погрешно. След центриране от корнер, тъй като топката стигна до защитника вар číhajícímu Никола Максимович, който го транспортира до портата – 2: 0 за Наполи.

Малко преди да преминат страни трябваше отново да блесне вратарят Cordaz. Дрис Мертенс получи online live wetten прекрасно подаване Callejon и се втурна сам по дясното рамо Crotone пред вратата, но той беше много съвети! Crotone започна втората половина съчувствено и най-малко шанс Palladin си струва да споменем, но вратарят Пепе Рейна се справи! После отиде до капитан почивка Марек Хамшик, който бе заменен от подобен тип Pole Piotr Zieliński. Миг по-късно, той поклати гостите му, когато Симеон Tochukwu Нванкво надбяга отляво, но вдигна топката високо над вратата! Определено може да се реши Дрис Мертенс, който, въпреки че той има зад защитата, но той удари защитник Claiton!

Но Наполи не успя да запази вратата си суха, въпреки че Кротоне определено вървят в по-кратък въже. В 90-ата минута центриране от ъгъла дойде опитен Бек Aleandro Rosimu, което разстрои суверенна запазване на г-н Рейна и даде надежда на Кротоне.