Dijon FCO – Lille OSC 0:0

Lille bokstavelig talt reddet minst et punkt på bakken rookie konkurranse Bet365 bonus og Vervekode fra Dijon. En takk må han først målvakt Vincent Enyeama, som present kanskje den beste ytelsen av sesongen. Olivier belaster Dall’Oglia banket motstanderen, hva det var, men langt utover ambisiøse mål funnet. Avslutte denne gangen er sterkt forrådt.

Riktignok kan vi ikke si at innenlandsk Reynet keeper var ikke i det hele tatt opptatt. Spesielt i den første tredjedelen av kampen måtte være på vakt og 6 minutter på ham, prøvde å De Préville, da han forsøkte å lobbe overraskelse Rony Lopes, men LOSC ikke i noen av disse tilfellene lyktes ikke. Bare da kan hele Burgund Start spillingen nå Unibet begynte å skape sjanser med regularitet.

I det 24. minutt måtte Enyeama å stoppe Tavares, sju minutter før snuoperasjonen Martin, som er på lån i Dijon var klubben som ligger i nord-Frankrike, kunne finne sitt senter Varraulta, men selv han ikke fungerte ideelt avslutninger. Reynet deretter likvidert skudd Amalfitana, som erstattet den skadde Rony Lopes.

I andre akt ble senere Enyeama pusten til en god ytelse og var den viktigste arkitekten av den endelige remízového suksess. Nesten scoret Dione, hvis kryss nesten falt i nettverket, men for intervensjon av den nigerianske mannen hansker. I det 53. minutt, ristet han på frispark Martin, men selv i dette tilfellet var mot Enyeama.

Mot sin tidligere arbeidsgiver, med hvem under trener Rudi Garcia vant ligatittelen i 2010/2011 sesongen, han prøvde å gjøre veteran Balmont, men gjett tre, som til slutt stoppet hans forsøk. 84 minutter prøver fortsatt å endre stillingen målløs Tavares, men hans heading like utenfor strømlinjeformet.