Conducerea anume aceste două echipe, în această privință, nu este de mirare

Conducerea anume aceste două echipe, în această privință, nu este de mirare. S-a aruncat categoric interzice jucătorilor săi se cearta cu arbitrul, da și acțiunile echipei chișinăuene în apărare afectat. În principal sunt fabricate de mici faulturi care nu este pasibilă de pedeapsa cu cardurile. La vestului” există un motiv pentru numărul mic de faulturi și avertismente: Thomas Tuhelj face pe jucători să efectueze un antrenament pe terenuri de bile în mână, pentru a nu lipsi reciproc pentru t-shirt. După cum vom vedea, acest lucru dă un rezultat. În cele din urmă, ambele prezentate de echipe doar de 4 cartonașe galbene 5 meciuri de campionat.

“Augsburg” are mai toate câștigate de călărie de arte marțiale

Acest fapt este un pic surprinzător, pentru că în acest sezon de la “Augsburg” pe teren nu a plecat nici un jucător în creștere de mai sus de 190 a se vedea Atunci o luptă câștigă nu prin putere fizică, ci prin știință de carte pentru a selecta poziția. Se poate spune că o astfel de cantitate de lupte câștigate datorită aparare joc, dar procentajul posesiei de la ei nu este atât de mic relativ – 49%. Așa că 25,4 pentru jocul câștigate de arte marțiale – rezultate fenomenale.

Cea mai : “Leganés”

Dilueaza această german get-împreună spaniolă “Leganés”. Anume acest nou Exemple comite mai multe defensive de acțiune pentru joc. Da, spaniolă club joacă de apărare – în 4 apărător și 2 -nimicitorului. Da, petrece foarte mult timp în propria jumătate Sportingbet (juca în Sportingbet) de teren, dar de la “Lester”, de exemplu, procentul de suturi la fel și defensive de acțiune mai mică. Adevărat, 24 de selecție și de 23.8 de interceptare pentru joc nu ajuta foarte mult. “Leganés” ratat 10 goluri în primele 7 meciuri de campionat.

Cea mai echipa: Liverpool

Amuzant este de a recunoaște, dar mai mult de toate în top 5 campionate face echipa engleză. În fotbal din Italia este un loc foarte mare este dat și de cel individual de calități, cu atât mai mult, când artiștii pot. Cum poate fi putin , când ai Mans, , , și în atac? De aici și în medie 14,5 la echipa pentru eFortuna (Sfaturi de pariuri eFortuna) meci.

Cea mai ofensiva echipa: Real madrid (Madrid)

Pentru nimeni nu este un secret faptul că “Real” întotdeauna tinde să joace în atac, iar în această lună el a făcut acest lucru cel mai bine. În ciuda lipsa de Cristiano Ronaldo madrid face mai acute de viteze (16,6 pe meci) și cauzează mai multe lovituri în cadrul porții (8 pentru joc). Bypass “Barcelona”, în număr de trecere de pase – realizarea cosmică.

Mai multe viteze pentru acest joc: “Bavaria”

Pep Guardiola de la “Bavaria” a plecat, iar numărul de viteze de la munchen echipa nu a devenit mai puțin. Liderul campionatului german, toate, de asemenea, are un avantaj foarte mare asupra tuturor în această componentă. Acum, elevii lui Carlo Ancelotti fac, în medie, de 714 de viteze pentru joc, și să înțelegeți cât de mult este un spatiu cifre, de la cel mai apropiat urmăritor, PSG, le 667, în ciuda faptului că parizienii joacă în mai puțin de campionat.
More: (case pariuri online cele mai bune)