Cagliari Calcio – ACF Fiorentina 3:5

Målet fest i dag ble sett i Sardinia, spesielt på Sant’Elia stadion, som er hjem til tabernaklet Cagliari. Men ikke til glede for hjemmefansen, da de tapte mot Fiorentina Cagliari voldsom resultat 3: 5!

Fotballspillere Fiorentina og besvart alle mine kritikere som hevdet fremover er ikke lenger slik som i tidligere sesonger, og etter en målløs uavgjort siste runden av Cagliari scoret i nettverket BURA rett.

Spillet var ikke umiddelbart ikke utvikle seg i henhold til deres smak. Selv i den andre Bet365 minutt viste Murru nacentrovat per innbygger Di Gennaro mot stengetid Tatarusanu var helt hjelpeløs! Viola hadde så strammet. Rett kunne nesten umiddelbart Bernardeschi, men mislyktes, så vel som på den andre siden igjen Di Gennaro. Det var kanskje nøkkelen øyeblikk av kampen, klarte ikke hjemme spilleren selv to ganger Tatarusanua vinne, mens det på andre forsøk på ham gjesping tomt mål. Hvis dette skulle Cagliari to mål blockbuster, kanskje sluttresultatet var ganske annerledes. Men i stedet Økningen kom kompensasjon. I det 20. minutt, gjestene Bet365 varmet opp hjørnespark etter en hjerte Tella hell ledet Nikola Kalinic – 1: første I løpet av de neste seks minutter senere Fiorentina ledet. Kalinic hadde timet pasningen nøyaktig Boot Bernardeschiho som overvant Storariho nær.

Defensive helt flaked Cagliari og Fiorentina slo i første halvår to ganger. Individuell handling umerkede Bernardeschi igjen i det 40. minutt og ga sitt Bet365 andre mål i kampen og Nikola Kalinic.

Fiorentina spiss endelig fullført hat-trick. Etter skiftende sider hadde forvandlet annet Tellův innlegg femte ordnede mål og vinneren av kampen var det ingen tvil. Cagliari forsto at han syntes å ha absolutt ingenting å tape, og klar over mulige utfall av fiaskoen ønsket minst korrekturlest. Marco Capuano godt etter en corner falt til 2: 5 og femten Bet365 minutter før slutt igjen etter en corner falt til Borriello forskjell på to mål. Mer hjemme, men savnet, så Fiorentina beseiret en total poengsum på 3: femte.

bet-no.com