Blå T-shirt Azzurri – den ultimative drøm for mange spillere

Blå T-shirt Azzurri – den ultimative drøm for mange spillere, men det bringer en masse af dem og store lidelser. I historien om det italienske landshold en masse sager, hvor spillere på grund af skader måtte gå glip af vigtige turneringer. Hvad skete der med Montolivo i et nyligt møde med Spanien – er blot den seneste hændelse i en lang række af sidste halvtreds år. Riva “pause” to gange, Nesta – tre gange den ulejlighed var og Fabio Capello. Antonioni vandt VM i 1982, på trods af en tribune finale, men Baresi i 1994, lykkedes det at komme sig i løbet af turneringen, men brændte et straffespark i finalen. Her husker vi den mest mindeværdige i historien om lignende sager “Squadra Azzurra”.

5925_1280x800
Lad os starte med den seneste sag, med Riccardo Montolivo, der blev såret i kampen mod Spanien – en korsbånd ruptur, som “garantier” hans ekskommunikation fra fodbold, i hvert fald i seks måneder. For midtbanespiller, “Milan” er en slags deja vu – i 2014 blev han såret i en venskabskamp med de irske ti dage før starten af VM, og derfor gik glip af turneringen. Så Montolivo helbredte brækket ben fire måneder. I år Ricardo og gik glip af EM efter undlader at inddrive fra en skade i “Milano”.

Og legenden er også brudt …

Bad luck Montolivo er ikke et enestående tilfælde i historien om italiensk fodbold. For halvtreds år siden, en lignende ting skete med Gigi Riva. I marts 1967 året Gigi konfronteret med den portugisiske målmand Amerika, brækkede lægben.

Broken, men ikke brudt. Det værste skade i historien om “Squadra Azzurra” Foto: gazzetta.it

Fra denne skade Riva genvundet glimrende, at lave 22 mål i 21 kampe for landsholdet 1967-1970-th år. I denne periode med landsholdet ledet af ham vandt EM i 1968. Men i efteråret 1970, kort tid efter en fabelagtig præstation ved FIFA World Cup i Mexico (mens italienerne nåede finalen i turneringen, men indrømmede der brasilianere), med Riva var en anden ulykke i den adgangsgivende kamp i EM. 31 okt Han kom ned i en duel med østrigsk Hoof, hvilket resulterer i endnu en skade. Han vendte tilbage til holdet Riva næsten et år, i september 1972 år.

Capello og russisk

Venskabskamp mellem USSR og Italien, den 9. juni 1975 blev uheldig for Fabio Capello, der trak i det spil knæ ledbånd. Det blev oprindeligt antaget, at spilleren “Juventus ‘ud af spillet i to måneder, men i virkeligheden han ikke spille fodbold så meget som 119 dage, tilbage i drift kun i efteråret. Fabio tilbragte 45 dage i en støbt, og da han tog fart, han bare gik med besvær, for ikke at nævne det faktum, at køre.

VM 1982

Bortset her er World Cup, den første i 1982 i Spanien, det italienske landshold endte i triumf. Madrid fejrede en triumf med holdet og også Antonioni med Graziani lagt en stor indsats for at lykkes i de første kampe i turneringen, men ikke i finalen. Lederen af “Fiorentina” blev såret i semifinalen kamp mod polakkerne, og den endelige mod tyskerne set fra podiet, da bænken kun fem mennesker indlagt på det tidspunkt. “Den største skuffelse i mit fodbold karriere,” – mindedes senere Antonioni. Graziani optrådt på marken, men på det holdt kun syv minutter og derefter blev erstattet af Altobelli, der satte en stopper for denne kamp.

kilde: http://danske-bookmakere.com/