Athletic Bilbao – US Sassuolo

Dacă ați uitat în sus grupul care este cel mai echilibrat și în ce ordine pot complica totul și să se regrupeze, ar fi foarte posibil grup marcat F. Primul belgian Genk este o perioadă de șase puncte, ultima Rapid Viena are doar un singur punct mai puțin! Dar acum ei sunt cei mai interesați de cele două echipe rămase. La San Mamés stadion va avea Athletic Bilbao de casă, challenger va fi începător european al Sassuolo.

Și ambele echipe au o șansă de a se califica! Bilbao a ieșit de-al doilea concurs de acasă și a avut o mulțime de rotire, pentru a ajunge la al doilea în curs de desfășurare. Oaspeții din Italia, vorbește din nou mai bine acest meci, pentru că de la început a șocat Europa în mod clar debacle experimentat raportul Lions de 3: 0th De atunci Sassuolo deja a paturi copii cu bariere de protectie recunoscut că este foarte dificil să se reducă și cadre fără experiență de a juca două concursuri, care a început să semneze rezultatele și cadrele medicale.

Sassuolo a fugit de la putere și antrenorul Eusebio câștigă secții Di Francesco sa bucurat recent în etapa a opta de Serie A! La acea vreme, ea a scris jumătate din octombrie și Sassuolo a reușit să bată începător Crotone, dar de atunci a luptat și scade din Serie A de masă în jos. De la Atalanta Bergamo a primit trei goluri și în ultima rundă a meciului psihicului său sa încheiat chiar mai rău. In timp ce peste Sassuolo Sampdoria Genova deja a condus 2: 0, dar Mariners a preluat și în cele din urmă a transformat scorul de 3: 2!

Un antrenor Eusebio Di Francesco prea conștient de ceea ce a pierdut Sassuolo. Într-un interviu cu Rai Sport, el a spus: “Acest lucru ne învinge în genunchi, deoarece se părea că în cele din urmă, după o lungă perioadă de timp din nou pe drumul cel bun pentru moralul nostru, este foarte trist si devastator Noi trebuie să aflăm ce este de fapt greșit… putem remedia problema, acum avem o mulțime de a lipi împreună și de a ieși din ea din nou. ne gândim la Athletic, care ne așteaptă în jocul următor. acesta va fi un meci decisiv și foarte dificil în care dorim să pregătim cel mai bun mod posibil. ”

Bilbao contrar, a luat forma și învinge departe unul față de celălalt posibil. După un spectacol uluitoare marcator unic de cinci goluri, adunând cele trei puncte cu Genk și LaLize ultimul învins Villarreal. Athletic a continuat să se bazeze pe Aritz Aduriz, care ar dori să devină cel mai bun marcator pentru al doilea EL consecutiv. Pentru a face cedat Athletic trebuie să câștige și Rapid Vienna pierde la Genk. Sassuolo nu se poate pierde acum, și în mod ideal speranța că celălalt meci se termină la egalitate.