Angers SCO – Girondins Bordeaux 1:1

Stade Jean-Bouin wickets dao samo domaće nogometaše. Međutim, nakon što je balon se uklapaju u krivu mrežu, tako da je rođen izvlačenje, koji će sigurno više udoban dom.

Već u 14. minuti gostujuća obrana baš nije pokazao uzorak klirens, tako da je lopta mogla oduzeti Thomas Mangani. U tom trenutku, očito u posjetu navijača i trenera Gourvennekovi zatrnulo jer ovaj igrač ima sve koji su branili boje Angers, majstorski najbolje udaranje tehnikom. Njegov centar stoga oštre pronađeno Ismael Traorého čiji žestok udarac glavom bio je za Jeronima previše Priora – 1: 0th

No, u 28. minuti u osnovi opet počeo od početka. Denis Petrić podběhnul usmjeren loptu i Baptiste Santamaría ste slučajno zabio autogol.


Neugodno, iako je u Bet-at-home besplatni ulog biti bezazleno. Međutim to nije bio spreman Rolán Diego, koji će najvjerojatnije biti lako čisti se prazna – 1: 1.

U dobrom svjetlu u novoj godini pokazuje Gaëtan Laborde. Dvadeset i dva forvard s dva wickets zaslužan s postupkom Les Girondins u polufinale Coupe de la Ligue a sada prolaze u obloženom slučajno Gregory Sertić. Ali on je propustio. Zatim je pokazao malo akrobacijama Nicolas Pallois i na kraju uspio Angers obranu u posljednji trenutak da ispravi svoje oklijevanje. Dakle Laborde cilj u tisku.

No, možda Bet-at-home bonus nadopunjavanja on može zabiti protiv Toulousea, a zatim u utakmici s AS Nancy-Lorraine. Bet-at-home bonusi Bordeaux će stoga ostati na sredini stola, a Angers samo kliziti iznad vode. Međutim, Caen i Metz imati igru ​​u ruci. Sada su čak Metz u siječnju Moulinovy ​​suparnika stranke. To, međutim, prije nego se suočava Saint-Étienne.