A csapat Spanyolország és Ukrajna is vannak Vittek és Sabo

Bratislava. Szlovákia labdarúgó-válogatott edzője Ján Kozák hétfőn kiadott egy 25 fős csapat az időmérőn elért előrehaladásról a jövő évi Európa-bajnokság franciaországi szereplő kiválasztási Spanyol (5 szeptember 2015 Oviedo) és Ukrajna (8 szeptember 2015 Zsolna).

Menoslov több számos, mint a duó Skrtel – Kucka nem lesz képes Sárga lap felállás Spanyolországban egészségügyi okokból nem állnak rendelkezésre Ján Ďurica, és Vladimír Weiss.

List hozta a Szlovák Labdarúgó-szövetség (SFZ) a hivatalos bemutató a szociális háló Facebook.

„Vár ránk nagyon nehéz doubleheader. A felkészülés a jelölést több problémát. Néhány játékos járni a klubok, de én ismerem őket, így tudom, hogy a képességeiket.Mi kell készíteni minden héten, így a két párbajok felelősségteljesen fogunk készíteni csapat, amely képes versenyezni a rivális „, idézi a hivatalos honlapján a Szlovák Labdarúgó Szövetség (SFZ) 61 éves edző Kozak.

Ezen kívül a jelenlegi szabványok, de a legértékesebb mez Matthew Kozáčik, Martina Škrtela, Juraja Kucku és Mareka Hamšíka benne összeadás és Erik Sabo Róbert Vittek.

Dvadsaťtriročný középpályás Sabo így képes kiváló teljesítményt Trnava Spartak Ez csendes csak át a görög csapat PAOK Szaloniki.

a évtizeddel korábban zakončovateľ Vittek Slovan Bratislava tapasztal a visszatérést a válogatott után a hosszú távú egészségügyi problémákat.

„Rob unibet sportfogadás bónuszok találkoztam az irodámban a negyedik alkalommal.Még nem jött ki sérülések, de úgy vélem, hogy ez most sikerül. Robo olyan minőséget és élményt szükséges „magyarázta a natív Matejoviec felett Canyon.

A fény helyzet klubszinten nem előre tengerentúli FC New York-i Adam Nemec.

” Hirtelen azt mondani, sokat, milyen formában, az egyes játékosok, és ezért szélesebb jelölést. Nem tudom, hogy milyen állapotban van a német, szeretnék látni. Ábrázolás mindig segített, akkor is, ha ő volt a hasonló helyzetben lévő német Unione Berlin. „

Ezzel szemben a jó hangulat biztosan Norbert Gyömbér. Dvadsaťtriročný központi védő, védekező középpályás lábadozik egy törés tag és Catania Calcio című kölcsön AS roma.

„Örülök, hogy a csapat visszatért Nora.Valószínűleg még nem várta, hogy ez lesz a probléma annyira nyúlik. Nagyon jó, hogy ment az AS Roma, ez egy hatalmas motiváció. Ez egy prospektív labdarúgók a válogatott valamit játszani. „

Jana Kozáka, minden egyes képviselő látszat ünnep.

” Remélem, hogy a fiúk. Alig várom, hogy minden ülés velük. Már lassan belépő Finis képesítések, az elejétől, figyelmeztettem, hogy a pontok meg kell, hogy nagyon sok. Van nekik miatt elég, de nem annyira, hogy ki tudjuk elégíteni idő előtt. Szeretnénk, unibet online fogadóirodák hogy előre az EB és kell még leküzdeni bizonyos akadályokat.


Nem lesz könnyű. „//

Nomincia #repre pásztorok Spanyolország és Ukrajna. Az SPA komentr TRNer Jna Kozka Írta Szlovák Labdarúgó-szövetség a hétfő, augusztus 24, 2015

unibet fogadási bónuszok